Bröllopsdagen

Här kommer allt du behöver veta om själva bröllopsdagen.

 • Vigseln

  Dalby kyrka

  Vigseln blir i Dalby kyrka. Det är en gammal och vacker kyrka högt belägen med Rommelåsen som utsikt. Det finns begränsade parkeringsmöjligheter för er som kommer med bil. Det finns en busshållplats alldeles intill kyrkan om man vill komma med buss.

  Datum: 3 oktober, 2020
  Tid: Klockan 14.00
  Adress: Lundavägen 5, 247 50 Dalby

 • MINGEL, MIDDAG & FEST EFTER VIGSELN

  Logen i Lund

  Festen kommer att hållas på Logen i Lund.

  Ni får börja med att mingla med lite tilltugg och bubbel så länge före middagen. Vi kommer lite senare för vi ska fotograferas.

  Adress: Brunnshögsvägen 30, 225 94 Lund

  Det finns parkeringsmöjligheter inne på grusplanen för er som kommer med bil. Ni som bor över på Elite Hotel Ideon kan med fördel lämna bilen på hotellet och gå den korta promenaden till Logen (15 minuter).

  Med bil: Kör mot Östra Odarslöv i rondellen vid Lunds norra avfart. Till höger ligger Vattentornet. Sväng vänster efter 100 meter i nästa rondell (den lilla till höger i bilden). Sväng första vänster igen efter bara en kort bit (infart 1 i bilden). Där finns också en skylt med Logen i Lund. Följ vägen ner till gården.

  Med Buss: Ta Stadsbuss 4 upp till Norra Fäladen. Hållplatsen "Utsättaregränden" ligger närmast. Det är första hållplatsen efter WILLYS. Gångtunnel under motorvägen finns ca 50 - 75 m före hållplatsen.