Välkommen till vår hemsida

Kul att du hittat hit!

På den här sidan hittar du information om vigseln och festen, praktiska detaljer, vägbeskrivningar etc. 

Tveka inte att kontakta oss om du undrar över något. Vi ser fram emot att se dig på vårt bröllop!

Kram Sofia & Lars

 

HÄR KOMMER BERÄTTELSEN OM OSS
Vi gick i samma klass på utbildningen till HR och hamnade i samma arbetsgrupp. Vi tyckte om varandra och blev snabbt goda vänner. När vi hamnade på samma AW i Lund efter en tenta kom första kyssen och vi blev jättekära. Nu, fem år senare, har vi bestämt oss för att gifta oss och vi vill dela vår glädje med er.

SOFIAS BERÄTTELSE
Jag träffade Lars på högskolan och vi var nog mest vänner även om jag i smyg önskade att det skulle vara mer än så. Jag kom in på utbildningen på en reservplats och började därför någon dag efter de övriga. Under min första dag irrade jag omkring i korridorerna och mellan husen för att hitta rätt klassrum och när jag äntligen hittade rätt klassrum rusade jag in och då träffade jag för första gången Lars. Han såg lite lurig ut och drog något märkligt skämt där han jämförde Högskolan Kristianstad med Hogwarts utan att veta att jag är lite av en Harry Potter nörd. Min första tanke om Lars var att han var helt tokigt ute i sin jämförelse men samtidigt väldigt söt och enormt charmig. 

Senare samma dag fick jag en vännerförfrågan på facebook och vi började chatta, ibland hela kvällar. Av en händelse hamnade vi på samma AW i Lund och det blev verkligen början till något nytt. Jag vet inte vad som hände men det slog gnistor och jag blev kär på riktigt!! 

LARS BERÄTTELSE
Ett par minuter in i vår studiegrupps första träff kommer en något röd-kindad Sofia instormandes till oss. Uppenbart nervös och ber om ursökt för förseningen med att det inte är så lätt att hitta på  Högskolan Kristianstad. För att "lätta upp stämningen" och göra Sofia mer bekväm gör jag en jämförelse mellan högskolan och Hogwarts. Sofia skrattar kort men upplyser mig om att så inte är fallet. Efter att jag insåg mitt misstag med Hogwartsreferensen slås jag av Sofias vackra ögon - de vackraste jag sett! Jag förlorar mig fortfarande dagligen i hennes ögon. Vi började dejta och att vara med henne kändes så enkelt och självklart på alla sätt! Sofia är oändligt vacker på både insidan och utsidan och hon är en klippa att luta sig mot när det stormar. Vi kompletterar verkligen varandra så bra och nu ser jag fram emot att fortsätta vårt liv tillsammans!

Ni får säkert veta mer om oss på bröllopet, mer än vad som får plats att visa här. Möjligen får ni veta mer än vad vi själva skulle ha valt att berätta, men det återstår att se...